Summer Reading

18:30

Léto budiž pochváleno




Léto je zde a knížky připraveny pro dlouhé horké dny. V podstatě se toto období  nijak neodlišuje od ostatních měsíců v roce. Školu už mám dávno za sebou, takže prázdniny se mě nijak netýkají. Kromě unuďeného puberťáka v domě, který bude víc protivný než obvykle. Ať žijí hormony. Nicméně jako absolutně neorganizovaná osoba jsem vytvořila seznam. Sama jsem zvědavá jestli podle něj pojedu a zda se nevyskytne nějaké "must have now". Karty jsou rozdány, očekávání vysoké, vůle pevná a jdeme na to. 


Trailer: 





Reset - Amy Tintera

Touto knihou začínám můj "summer reading". Dostala jsem se k ní díky doporučení jedné knihomolky, na základě mého nadšení z knihy Bez šance. Přečteme, uvidíme. Očekávání žádné nemám, takže ani asi nemůže zklamat.


Řezník - Jennifer Hillier

Od autorky jsem přečetla Wonderland Země divů a nadšení se moc nekonalo. Ale anotace na Řezníka se mi zalíbila na tolik, ze dám autorce další šanci. Tentokrát to půjde!!! Věřím tomu :D Pevně věřím. 

Harry Potter and the cursed child

Tady není o čem diskutovat. Protože prostě Harry Potter. Knihu jsem si zakoupila v předprodeji na Amazonu a nedočkavě počítám dny než přijde. Později si jí samozřejmě musím mít i v češtině. Ale jednodušše jsem nemohla čekat. 



The sunlight pilgrims - Jenni Fagan

Není to přesně něco co bych si sama vybrala. Knihu jsem dostala k recenzi, anotace zajímavá. Něco mezi dystopií a fantasy. Jaká bude opravdu uvidíme až na krásku dojde řada. 



Posedlost - Katherina Howeová

Červený vrch - Jamie McGuire

Karanténa - Lex Thomas

Tyhle 3 knihy mi tu leží minimálně půl roku. Tak jsem se rozhodla zařadit je do seznamu a zároveň aspoň trochu zlikvidovat resty. Za chvíli mi totiž přijde další balík plný knih z Čech a hrozilo by že bych se z těch restů nevyhrabala.



Poslední hvězda - Rick Yancey


Nedočkavě čekám také na "Pátou vlnu 3". Ano, nejsem schopná si zapamatovat názvy knih, takže si je pojmenovávám po svém. Ja sama vím o které knize mluvím ovšem problém mají lidé okolo. Celkově asi skleroza klepe na dveře, nebo na hlavu??? Zpět ale ke knize. Z jedničky jsem byla nadšená, dvojka mi přišla šitá horkou jehlou. Doufám, že tahle bude aspoň srovnatelná s jedničkou. Potom bude moje knihomolí duše v klidu. 

Němý křik Angela Marsonsová

Všude kolem černý les Ruth Ware

Tady jsem se nechala zlákat sílou davu.  Strašně mně zajímá co je na těch knížkách. Recenze je vynášejí do nebe a já chci vědět proč. Co kdyby mi něco zajímavýho uteklo, že jo??? 





Hedvábník - Robert Galbraith 

Tuhle sérii čtu samozřejmě kvůli Harrymu. V podstatě po ní sahám když nevím co číst. S Voláním kukačky jsem také zalepovala mezeru, když jsem nevěděla co. Není to špatný, dočtu to do konce jen mi tam chybí takový ten wow efekt. 



Closer than you think - Karen Rose

Kniha co mám z knihovny takže na ní přijde řada brzy. Mrzí mě, že od autorky nevyšlo víc knih v češtině, protože je prostě úžasná. 









Přeju vám krásné léto plné knižních příběhů, které vás budou bavit. A pozor, úpal je sviňa :D

You Might Also Like

2 komentářů

Počet zobrazení stránky