#2 NEDĚLNÍ CHVILKA

17:19

Víte co jsou to "kniholoviny"?? Takový můj soukromý pasquil ke slovům knihomol a voloviny. Něco bez čeho se klidně obejdete, ale když to vidíte, tak to prostě musíte mít. Abych plynule navázala na předchozí nedělní chvilku, která měla téma kniha vs čtečka. Zastánci knih argumentují tím, ze čtečky nevoní tak jako knihy. S tím se dá pouze souhlasit. Ale to by tu nesměli být chytří obchodníci. Milujete vůni knih, ale nelpíte na tom mít v ruce papírovou knihu?? Není problém, dodáme vám vůni papíru nebo knih ve svíčce. Mě se líbí ta představa úplné tmy, kdy svítí jenom vaše čtečka a opodál plápolající svíce, z které se line vůně papíru nebo knihovny. Záleží co si vyberete. A nabídka je skutečně pestrá. Je jen na vás kolik do téhle srandy chcete investovat. Protože v pár případech byste si místo svíčky mohli koupit pěkných pár knih. Ale pokud opravdu po něčem toužíte většinou to u vás skončí ať se bráníte sebevíc :D 



Paper library candle 




Svíčka má navozovat atmosféru knihovny. Složená je z cedru, santalového dřeva, hřebíčku a vanilky. Její sourozenci jsou "Wood library" a "Leather library". Seženete na Amazonu asi za 35 dolarů. 


Enchanted Library Candle




Zapalte tuhle svíčku a budete se cítit obklopení knihami. Aspoň takhle to prodejce prezentuje. Home made ze sojového vosku s vůní vanilky, kávy a medu. Líbí se mi design :D. Sehnat se dá na Etsy asi za 13 dolarů. 


True Grace Manor Classic Library Scented Candle


Dřevo, jantar, a mech jsou základní vůně této svíce. Měla by vás přenést do místnosti naplněné starými knihami. Sehnat se dá na Amara stránkach, cena kolem 30 dolarů. 


Frostbear 



Tahle značka je mi sympatická. Zaměřená na nás knihomoly. Svíčky jsou vyrobeny ze sojového vosku a je zde výběr asi z 20 druhů. Všechny se týkají knih, knihoven nebo knihomolů. Můžete si zkusit např. "Old books", "Bookstore", "Oxford Library", "Bookworm", "Book Cellar" a mnoho dalších. Fajn je také to, že můžete zkusit prvně čajovou svíčku než se rozhodnete, za kterou velkou utratíte prachy. :D Svíčka vás vyjde asi kolem 16 dollarů. 



Library Scented Soy Travel Candle 



Vyrobená ze sojového vosku s vůní gardénie a santalového dřeva. Líbí se mi ta plechovka :D. Svíčka vydrží hořet 20 hodin a koupit se dá na Etsy, asi za 15 dolarů. 


Rendez - Vous a Paris Scented Candles 





Musím uznat, že svíčka má krásný obal, cena ovšem už tak krásná není :D. Za tuhle krásku zaplatíte kolem 45 dolarů. Vůně bergomotu, růžových bobulí, fialky, pačuli a exotického dřeva.


Bubble and Geek Sunnydale Library





Tahle svíčka by měla vonět jako kniha vázaná v kůži. Home made ze sojového vosku a opět ten ach design :D až na tu barvu ovšem. Jo růžová nikdy nebyla moje oblíbená. Vůně palisandru, čaje a pokojových rostlin. Koupit se dá na Etsy asi za 14 dolarů. 


Y.B. Supply Co. Library Candle



Yearbook studio nabízí vintage inspirovaný dekor. Svíčka vypadá jako kdyby vypadla ze starých časů. Ta plechovka je opět skvělá :D Vůně je inspirovaná knihovnami a knihami vázaných v kůži. Seženete ji na Yearbook studio stránkách za 22 dolarů. 


A taková perlička na závěr. Pokud je vaše závislost na papíru ve velmi vysokém levelu, mám tu pro vás toto:


Paper Passion perfume





Parfém zachycuje vůni čerstvě tištěných knih, přináší mix papíru a inkoustového aroma tak unikátní, jako když otevřete poprvé knihu. No nevím, nevím pokud už jste na takovém levelu, že vám to přijde zajímavé, tak si připravte okolo 400 dolarů.


Jak jste na tom vy??? Máte zkušenosti se svíčkama co voní jako knihy??? Anebo kroutíte nevěřícně hlavou, co lidé všechno nekoupí??? :D Dejte mi vědět a užívejte si zbytek víkendu xxx 









 



You Might Also Like

7 komentářů

  1. Já je chci :D všecky :D Ale, když si představím, kolik místo nich můžu mít raději knih :D achjooo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já taky :D to si pak musíš srovnat priority :D

      Vymazat
  2. Tak to je nářez =D Jsem ani nevěděla, že takové věci se někde prodávají. Chvíli jsem přemýšlela o koupi, tedy jen do té doby než jsem viděla cenu =D
    http://fantasyalatriel.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Levná sranda to není, ale aspoň vím co si říct k narozkám atd. :D Knihy už mi odmítají kupovat :D

      Vymazat
  3. Vau, ani jsem nevěděla, že se jich dá sehnat tolik :) Každopádně bych takovou svíčku ráda někdy zkusila :) Ta představa svíčka, tma, čtečka, je fakt lákavá :)

    OdpovědětVymazat
  4. Objevte eToro, největší sociální investiční síť na světě, kde miliony klientů vydělávají kopírováním obchodních rozhodnutí našich nejlepších obchodníků.

    Kolektivní rozum Obchodníci, kteří využívají eToro's CopyTrader™, mají o 60% větší pravděpodobnost výhry

    227,651,647 - Otevřené obchody na eToro

    OdpovědětVymazat

Počet zobrazení stránky