Neville Longbottom superhrdina

14:15

Kdo sleduje můj blog delší dobu ví, že svět čar a kouzel miluju kvůli Voldemortovi. Pokud jste zde poprvé tak vítejte a více o mojí vášni se dozvíte ve starším článku ZDE
V Bradavické škole čar a kouzel bych jistě vyfasovala Zmijozel a moje barva by byla zelená. Ne, že by mi šla k pleti, ale co už. Myslím, že bych s tím mohla v klidu žít.  

Voldemort je ten kdo udělal hrdinu z Harryho Pottera. Pamatujete? Už od začátku zde byla věštba, že Voldemorta může porazit jen Harry nebo Neville. Nevím odkud vzal, že Harry je pro něj víc nebezpečný a vybral si ho jako nepřítele číslo jedna. Nevillův a Harryho život jsou si tak podobné, že hodit mincí, který bude víc nebezpečný by vyšlo nastejno. Nicméně vybral si a umřel. Nic moc Voldemorte co? 

Našla jsem na internetu photoshop obaly Harryho Pottera a rozhodla jsem se s vámi podělit, protože mi přišly dokonanalé. Jak by to vypadalo, kdyby si Voldemort vybral Nevilla? Kdyby J.K. Rowling udělala z nemotory a zmateného kluka superhrdinu? Co kdyby byl Harry jen další student v Bradavicích a další tvář v davu? Byl by příběh pořád ještě tak chytlavý nebo by se ztratil mezi knihami? Nevím, ale to co kdyby me fakt baví. 



Díl první 


Anotace: 

Neville Longbottom je oficiálně přijat do Bradavické školy čar a kouzel, ale brzy je označen za neohrabaného outsidera. V Nebelvírské koleji poznává Harryho Pottera. Zjistí, že on a jeho přátelé se rozhodnou porušit asi padesát školních pravidel. Navzdory pokušení  se nenechá strhnou, rozhodne se být statečný a chovat se slušně tak jak Bradavická pravidla chtějí. Bohužel všechny zásluhy dostane Harry. 



Díl druhý



Anotace: 

Neville dostává nálepku smolaře. Co si budeme říkat, smolař je v jeho případě, ještě název velkorysý. On se ale nevzdavá a neztrácí víru sám v sebe. Když zjistí, že je nejlepší v bylinkaření, přísahá, že přijde den kdy nikdo si nedovolí pochybovat o Nevillu Longbottonovi. Jeho budocnost po dlouhé době vypadá jasně a zářivě. Lumos Neville, Lumos. 


Díl třetí 


Anotace: 

Neville Longbottom se ve škole snaží udržet hlavu and vodou, zejména při hodinách Snapea. Jak moc nemá rád toho učitele. Problém nastane, když si nedbale zapíše hesla na kus papíru a umožní tím Siriusovi Blackovi vstup do hradu. Dostane vůbec někdy šanci odčinit vlastní chybu? 


Díl čtvrtý 


Anotace:

Začíná Nevillův čtvrtý rok v Bradavicích. Za tu dobu už se smířil s Harryho nedisciplinovaností a párkrát se stane i její součástí. Když se Harry záhadně ocitne v turnaji tří kouzelníků, začne předvídat, že možná přijde doba kdy Harry přizná, že potřebuje jeho pomoc. Ta doba nenastane, ale Nevill stejně dál nezjištně zachraňuje Harryho zadek.  


Díl pátý:


Anotace:

Nevillův další školní rok začal porušením pravidel a vstupem do Harryho tajného klubu "Brumbálovy armády". Bravurně zvládá černou magii a s přáteli objevuje tajemství, které bylo ukryto celé jeho dětství. Jak to bylo s jeho rodiči? Temné tajemství, které je okrýváno v Bradavicích. 


Díl šestý 


Anotace: 

Neville nikdy neměl jednoduchý život. Buďme upřímný, jeho život stál za prd. Tajemství Nevillova dětství bylo odkryto, ale s odkrytím se objeví mnoho otázek. Nevill sice nebyl vybrán jako vyvolený, ale jeho přítomnost ve světě čar a kouzel není náhodná...


Díl sedmý


Anotace:

Poté co Harry, Ron a Hermiona nezačnou další rok v Bradavicích Nevill ví, že musí udržet "Brumbálovu armádu" sám. Spolu se spolužáky se postaví Carrowovi a zároveň zdokonaluje obranu proti černé magii. Ron, Harry a Hermiona se vrací s dalším temným tajemstvím. Najít a zničit Voldemortovy viteály. Tentokrát je Neville připraven. Tentokrát zvítězí.




Doufám, že vás článek aspoň trochu pobavil :) Mějte krásný zbytek neděle a příští týden vám představím novou knihomolskou svíčku, která se skvěle bude hodit do šílenství kolem jedné knihy a filmu :D  Vice se dozvite na quackerském FACEBOOKU

Zatím ahoj xxx 





 







You Might Also Like

4 komentářů

  1. Jahaaa to je super.. 😀 A jak se Nevill pekne zmenil docela fesak.. Jen Harry to ma presne naopak😂

    OdpovědětVymazat
  2. Výborný článek :) Pobavil :) Bylo by to zajímavé, kdyby byl Neville superhrdina :D

    OdpovědětVymazat
  3. Počkej, počkej, jak "asi" bych skončila ve Zmijozelu? Ty seš ještě nenechala na Pottermore rozřadit? Ty ještě nemáš svýho patrona?!? https://www.pottermore.com/ Tomu nevěřím!! ;-)

    OdpovědětVymazat

Počet zobrazení stránky