Knižní Bingo

14:44

Tak už jsme přivítali rok 2017. Někdo jste je strávil bouřlivě s náročnou novoroční kocovinou a někdo naopak v poklidu domova. Já se přiznám, že oslavy příchodu nového roku jdou už několik let kolem mě a já se tohoto šílenství odmítám účastnit. Není lepší zalézt s knihou pod deku a číst anebo sledovat váš oblíbený seriál popř. film? O půlnoci kouknu z okna na tu hru barev z ohňostrojů a těším se co mi další rok přinese. Jak jste slavili vy? 


Rok 2016 byl celkem fajn. Nemám seznam nejlepších nebo naopak nejhorších knih. Je to jednoduchý, prostě si to nepamatuju 😃 Jsou zde knihy, které mi uvízly v paměti anebo naopak zanechaly minimální stopu.  Ale každá kniha, kterou jsem přečetla, něco zanechala. Ať to bylo nadšení, štěstí, spokojenostm překvapení, naštvání nebo zklamání. Jsem ráda, že všechny mě provázely v minulém roce a těším se na ty, které mě budou provázet rokem 2017. 





S novým rokem se kolem nás vyrojilo spousta knižních výzev. Přiznávám se bez mučení, že ohledně výzev jsem naprosto nemožná. Jsem schopna splnit pouze výzvu s určitým počtem knih. A kolikrát přecením své schopnosti, takže ve finále mi chybí do splnění deset knih. Výzvy tématicky zaměřené jdou naprosto mimo mě 😃 Ale to bych nebyla já abych si nevytvořila svojí vlastní. Tentokrát ve formátu binga. 

Princip je úplně jednoduchý. Vytvořila jsem 3 bingo karty, po přečtení knihy, která je v políčku, si jí odškrtneme. Až bude celá bingo karta proškrtaná, zvoláme BINGO a výzvu jsme splnili 😂


První karta je určená pro čtenáře young adult literatury. Protože tyto knihy vycházejí většinou v sériích, stačí mít pro odškrtnutí políčka přečtenou alespoň jednu knihu z dané série. Kartu si můžete stáhnout a proškrtávat.



Druhá karta je určena pro milovníky thrillerů. Všichni autoři napsali více knih a je jen na vás, kterou knihu od daného autora si zvolíte. 



Třetí a poslední karta je určena milovníkům romantiky a princip je stejný jako u předchozí karty. 




Těším se na všechny kdo si knižní bingo zahrají se mnou a ráda budu  sledovat jak jste daleko. Pod hashtagem #quckerbingo se pochlubte jak  vám to jde 😍 

Doufám, že do nového roku jste vykročili tou správnou nohou, obklopeni lidmi, které máte rádi ♡

Tak zatím...






   







You Might Also Like

14 komentářů

  1. Nápad je to skutočne skvelý a teší ma, že si vytvorila niečo nové a originálne. Ja osobne sa nezapojím, z YA som väčšinu čítala a zvyšné dve sú viac-menej mimo môjho štýlu, každopádne dúfam, že sa výzva rozšíri :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja si zas dam thrillerovou vyzvu :) ale snazila jsem se pokryt i jine zanry :) dekuju ♡

      Vymazat
  2. Tohle je úplně senzační nápad! :) Dost možná se zapojím do binga thrillerového :) Díky! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj, skvělý nápad a také ideální pro mě-výzvy nedávám. Ale bingo si dám a to thrillerové, hned si to jdu stáhnout a zítra vytisknu. Děkuju :o)

    OdpovědětVymazat
  4. Dobrý nápad, ale asi se nezapojím... buď jsem už četla, anebo mě nelákají :D Ale možná si udělám vlastní verzi :)

    OdpovědětVymazat
  5. Super nápad, ja jdu určitě do thrilleru ;)

    OdpovědětVymazat
  6. Skvělý nápad! Bohužel se nezapojím, jelikož u YA jsem většinu knih četla a znova je číst pravděpodobně nebudu. U Thrillerů dost pochybuji, že bych se do nějakého ze spisovatelů trefila :( I když romantiku bych možná dát mohla... asi si to ještě promyslím :)

    OdpovědětVymazat

Počet zobrazení stránky