Bookshelf unor 2016

13:22



Bookshelf unor 2016 





Damy a panove rozhodla jsem se trochu provetrat blog. Protoze posledni dobou travim s knihami vic casu, chtela jsem jim dat prostor i zde. Ti co me znate vite, ze jsem velice vyhranenej ctenar (rozumnej, kdyz tam neni mord nebo napeti co mi pocucha nervy tak me to neba :D, pokud mozno musi to mit okamzitej rozjezd. Jakmile se nic nedeje prvnich 20 stranek, knihu nekompromisne odkladam a muze mit hvezd na databazy kolik chce). Planuji kazdy mesic pridat knizky co vychazi a co me zaujaly ,treba nekdo jede na stejne vlne jako ja a najde zde tu svoji oblibenou. 



                           KNIZNI NOVINKY UNOR 2016







           Martina je takova moje srdcovka. Knihy o lovestory, happy ending a zili spolu stastne az do smrti nectu. V jejich knihach sice techtle mechtle jsou ale neni to nic sladkyho. Je to syrove plne krve a zvracenych lidskych povah. Ovsem prosim vymente toho kdo ji dela obalky. Naprosta degradace knih :D Styl 80 leta, beckoveho filmu. Pryc s nim!!!







            Na serii mam spadeno delsi dobu. Ovsem nemuzu sehnat jeji prvni knihu jako ebook takze trpelive cekam a cekam az se objevi. 





            To uz je nemoc pratele. Ano nechci knizku pro jeji obsah ale kvuli obalce :D Opravdu me nezajima pribeh nejakych pubertaku ale ta knizka bude proste dekorace v knihovne :D a treba si ji opravdu prectu ;) jednou ... mozna ... 





           Dalsi kniha s nadhernou obalkou. Pribeh vypada zajimave, sice mam pochybnosti ohledne lovestory ale tise doufam ze to bude v knize vedlejsi "produkt" :D 




         Dystopie moc nectu, ale  tahle me opravdu zaujala. Ano opet a zase och obalka knihy, podle anotace pribeh vypada zajimave a navic je v edici svetoveho bestselleru, takze  tentokrat jdu do toho :)





 Koupila jsem si ji pred par dny a zacinam s ni muj mesic unor :) Zaujala me anotace a kniha se dostala take do edice svetoveho bestselleru tak snad zacneme mesic uspesnym vyberem :D 





Stastnou ruku pri vyberu knih a dejte vedet jake knihy zaujaly vas :) M.




You Might Also Like

2 komentářů

  1. Knihy nevyzerajú zle, ale nie je to práve môj šálok kávy. Ešte by ma zaujímalo - prečo nepoužívaš mäkčene a dĺžne? Trošku ma to zaskočilo :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je jednoduchy :) nejsem v cz a nemam ceskou klavesnici :)

      Vymazat

Počet zobrazení stránky