Neco jmenem Knihobit

20:07

Neco jmenem Knihobit 



Vite co je Knihobit??? Kdyby se me pred 2 mesici nekdo zeptal tuhle otazku, uprimne bych odpovedela ze nevim. V hlave bych ovsem mela docela jasnou predstavu. 

Knihobit je zakerny skritek, ktery bydli v nasich knihovnach a po nocich schovava a presouva knizky. Potom se jen skodolibe zubi jak my zoufale hledame a patrame kam jsme zrovna tu knizku, kterou on mel v parade, dali. 
Ale tahle moje predstava je uplne spatna. Knihobit neni skritek a kdyby by byl tak jenom dobry. 
Knihobit je sluzba pro blazny kteri milujou knihy. 

Princip je docela jednoduchy, zaregistrujete se na strance http://www.knihobit.cz vyplnite  formular a pak jen cekate. Kazdy mesic vam bude dorucen balicek s knihou(zalezi jaky zanr si zaskrtne) plus par blbustek. Knihobit neni pro nekoho kdo hleda v letacich slevy a premysli kde co koupit vyhodne. Knihobit prinasi neco, co si za penize nekoupite, ten pocit teseni a prekvapeni. 
U me to navic bylo trochu slozitejsi. Timto bych chtela Knihobitu podekovat. Prestoze ziju v Anglii tak nasli cestu jak Knihobita sem dostat a pritom me nezruinovat :D Je radost komunikovat s nekym koho prace bavi a naplnuje a snazi si najit cestu k zakaznikovi.  

Musim se priznat, ze tento Knihobit byl pro me uz druhy. Pro prvni jsem jen byla lina napsat review :D 
Tenhle mesic Knihobit prekvapil jeste vic. Podano 5.10 a uz za 3 dny jsem ho mela doma. Hadam ze takhle rychle nepracuje ani Ceska Posta po republice :D A co tedy byl muj Knihobit???


Dopis od Knihobita v letni obalce :D, casopis , ktery zabavil muj 14 lety synator a notes s uzasnou obalkou. Notesy miluju, jenze nejsem natolik organizovana psat si poznamky nebo to do listy :D ale pekna vec se hodi takze radost 




Dale jsem nasla susenky z ceske pekarny, opet zabavilo dite (boze ten kluk me jednou sezere :D), tuzku (asi abych si mohla psat poznamky do notesu :D) a tematicky ang samolepky a blocek (je videt ze Knihobit opravdu dela balicky na miru)


A ted budu asi kriticka :D mel to byt zlaty hreb krabice ale v mojim pripade to byl spis hrebik do rakve :D (berte me prosim z nadhledem) . Jsem typ ctenare co ma svuj okruh a necte nic jineho, v mojim pripade jsou to krimi, thrillery a horory. Sice kniha co jsem dostala Knihobit oznacil jako thriller, nicmene vsude jinde jsou anotace takove ze to je roman. I predchozi dila autorky tomu odpovidaji. Tajne jsem doufala v polamane panenky ( ano uz jsem si koupila eknihu :D) proto me volba teto knihy dost prekvapila. Ale nejsem nevdecna, v podstate tady v cizine jsem vdecna za kazdou knihu co je papirova, takze v nouzi prectu :D Tak tady je ten muj poklad 


Neznamena to ze na Knihobita zanevru, to vubec ne , takze pristi mesic Knihobite se tes a ja se snad budu tesit jeste vic :D 

You Might Also Like

0 komentĆ”Å™ÅÆ

Počet zobrazenĆ­ strĆ”nky