My Geek Box

11:40

Krásnou neděli všem ♡

Dneska bych vám ráda představila další box, který jsem měla možnost vyzkoušet. Ale abych byla upřímná, vyzkoušel ho můj puberťák. Puberťák je syn, jmenuje se Daniel a je přesně v tom věku, kdy hormony cloumají s jeho tělem a mozkem. Jo, umíte si představit jak je to fajn. 

Poté co mi přišel knižní box na vyzkoušení, puberťák okolo toho kroužil jako mlsný kocour a mutujícím hlasem pronesl, že by chtěl také něco takového vyzkoušet. Puberťák je nerd, ztracený ve světě her, herních konzolí a html kodů. Věčně sedící se sluchátky na uších, komunikující s herními přáteli, kteří bouřlivě diskutují herní strategii. Kdyby mimozemšťané vysílali signály k Zemi, porozumím jim spíš než hordě poďobaných teenagerů. 

Zkusila jsem tedy googlit, jestli zde není nějaká ta krabička s překvapením, která by se mu mohla líbit. Moje představa byla celkem jednoduchá. Něco co bude mít spojitost s herním šílenstvím, něco co mě nezruinuje a něco v čem bude kniha v jakékoliv podobě. Ano, beru i komiks, hlavně, že dítě bude i číst. Všechny tyto body splňoval My Geek Box



My Geek Box je anglická stránka, která slouží k uspokojení všech geeků a nerdů. Na výběr máte možnosti různých boxů, které se liší cenou a obsahem. Klasický My Geek Box stojí 17.99 liber a v boxu se nachází tričko a 4 - 7 předmětů, které potěší srdce každého nerda. Provozovatel zaručuje hodnotu věcí v boxu 40 liber. Další možností boxu je My Geek Box Lite, který obsahuje 3 - 4 předměty. Cena začíná na 8.50 liber a provozovatel zaručuje hodnotu věcí 20 liber. Pop and Top je daší box, který si můžete zvolit. Krabička obsahuje tričko a figurku FUNKO POP. Cena boxu začíná na 13.49 librách, záleží na délce předplatného. Poslední z boxů, který si lze vybrat je My Geek Box Kids. Jak už název napovídá, box je určen pro děti mezi 5 - 11 roky. V boxu najdete oblíbené dětské hrdiny, knihy, hračky. Cena začíná na 18.49 liber. Součástí této stránky je také eshop, kde si můžete zakoupit různé věci, ať už jsou to trička, sošky, komiksy, Funko Pop nebo plakáty. Doporučuji sledovat MyGeekBox na fcb, kde mají úžasné slevy nebo akce. Poštovné do České republiky vyjde na 3.99 liber, což je skvělá cena. 

My jsme zvolili klasický My Geek Box a co jsme v něm našli? 

Jako první na nás vykoukla karta s popisem všeho, co najdeme uvnitř. 



Další věc, kterou My Geek Box obsahoval, byla pokladnička s motivem Star Wars. Je keramická a s možností otevírání ze zdola.


Věc, ze které byl puberťák asi nejvíce nadšený, byla figurka Funko Pop. "Cheebees" jak to nazývá on a jeho parta nerdů. 


Tento měsíc se v modré krabičce ukrývala kniha o Kapitánu Amerika. Moc pěkně provedená a najdete v ní vše okolo prvního Avenger.



Šedé tričko s motivem Assassins Alumni free runner, je z kvalitního materiálu a velikostně sedí. 


A jako poslední se v boxu ukrývala minifigurka Transformers. 



Musím říct, že My Geek Box nezklamal. Věci jsou pěkné a kvalitní a rozhodně jejich souhrnná cena je vyšší než cena boxu. Poštovné je podobné jaké zaplatíme za zboží z Čr. Pokud se vám box líbí a rozhodli jste se ho vyzkoušet, můžete použít můj slevový kod MARKETA-R1 a získáte navíc slevu 5 liber ♡

Mějte krásný zbytek dne ♡











You Might Also Like

4 komentářů

  1. Téééda, to je skvelé! Netušila som, že niečo také existuje... mojej priateľke by sa tie vecičky páčili.


    Flung out of space
    Čítanie je sexy

    OdpovědětVymazat
  2. Odpovědi
    1. Ja naopak mam tyhle boxy rada :) vetsinou spolupracuji s nadsenci, kteri delaji veci s laskou a clovek tak muze objevit spoustu zajimavych lidi a vyrobku :)))))))

      Vymazat

Počet zobrazení stránky